Teodoro ristorante Hostivař - Středa 14.6.2017

1.

Drůbeží vývar s masem, zeleninou a bylinkovou zavářkou

35,-Kč

2.

160g Kuřecí steak s dijonskou omáčkou, opečený brambor se slaninou

134,-Kč

3.

Čerstvé spaghetti alla Puttanesca (ančovičky, drcená rajčata, olivy, kapary, chilli, česnek, parmezán)

127,-Kč

4.

Pečené kuřecí stehno s nádivkou a pažitkovým bramborem

115,-Kč

5.

Pizza De Mais (raj. základ, mozzarella, kuřecí maso, kukuřice, čerstvá rajčata, parmezán)

124,-Kč

6.

Variace trhaných salátů s grilovanou středomořskou zeleninou, sýrem feta a domácí bagetkou

136,-Kč

7.

Malý mrkvový salátek s jablkem

45,-Kč