Teodoro ristorante Hostivař - 17.4.2017 Velikonoční menu - po celý den

1.

Zeleninový vývar se zastřeným vejcem

  35,-Kč

2.

160g Pečená kuřecí roláda (šunka, vejce, listový špenát, česnek), šťouchaný brambor s jarní cibulkou

134,-Kč

3.

Čerstvé spaghetti Primavera

(čerstvá rajčata, bazalka, olivový olej extra vergine, česnek, olivy, mozzarella)

127,-Kč

4.

Velikonoční nádivka s uzeným masem a petrželovým vařeným brambůrkem

115,-Kč

5.

Pizza alla Pasqua

(rajčatový základ, anglická slanina, zelený chřest, česnek, vejce)

124,-Kč

6.

Směs trhaných salátů s pečenou červenou řepou, vlašskými ořechy a rozpečeným kozím sýrem, domácí bagetka

136,-Kč

7.

Domácí velikonoční variace dezertů (beránek, mazanec, linecké vajíčko)

  45,-Kč