Teodoro ristorante Hostivař - Pátek 16.3.2018

1.

Hovězí vývar se zeleninou, masem a bylinkovým kapáním

36,-Kč

2.

160g Smažený kuřecí „Gordon bleu“ (šunka, niva), vařený brambor / hranolky, tatarská omáčka

138,-Kč

3.

Tagliatelle Prosciutto con pollo (kuřecí maso, parmská šunka, paprika, smetana, česnek, parmezán)

135,-Kč

4.

160g Maďarský hovězí guláš, houskový knedlík

119,-Kč

5.

Insalata Italiano (variace trhaných salátů, rajčata, olivy, mozzarella, kuřecí, bazalkové pesto, bagetka)

142,-Kč

6.

Polníčkový salátek s ředkvičkami a citrónovou zálivkou

45,-Kč

7.

Pizza Salmone fresco (smet.základ, mozzarella, čerstvý losos, rajčata)

135,-Kč

8.

Pizza Cardinale (rajč. základ, mozzarella, šunka, kukuřice, hermelín)

129,-Kč

9.

Domácí čokoládové soufflé

45,-Kč

10.

300g Gril. vepřová krkovice s hrubozrnnou hořčičnou omáčkou, šťouchaný brambor, kukuřičný klas

196,-Kč