Teodoro ristorante Hostivař - Neděle 12.8.2018

Víkendové polední menu

Polévka:

1.

Zuppa di orzo (italská tradiční rajčatovo-špenátová polévka)

47,-Kč

Hlavní jídla:

2.

200g Grilovaná krkovička zapečená slaninou a cheddarem s hrubozrnnou hořčičnou omáčkou, mačkaný brambor s pórkem

164,-Kč

3.

Fusilli la Salvia (hovězí nudličky, cuketa, suš. rajčata, šalvěj, česnek, oliv. olej, parmezán)

149,-Kč

4.

450g Pikantní kuřecí křidýlka „Sweet and chilli“, dipová zelenina,  dresink, hranolky / domácí bagetka

154,-Kč

5.

Insalata Molise (variace salátů, gril. kuřecí maso, jablko, pomeranč, jogurtovo-medový dresink, bagetka)

162,-Kč