Teodoro ristorante Hostivař - Sobota 1.9.2018

Víkendové polední menu

Polévka:

1.

Kyjevský boršč se zakysanou smetanou

48,-Kč

Hlavní jídla:

2.

180g Vepřový steak po řecku zapečený balkánským sýrem, julienne salátek, opečený brambor s červenou cibulkou, tzatziki

164,-Kč

3.

Tagliatelle Salvia di Vitello (telecí maso, cuketa, česnek, rajčata, olivový olej, čerstvá šalvěj, parmezán)            

149,-Kč

4.

180g Pečená kuřecí roláda s pražskou nádivkou (šunka, vejce, hrášek), mačkaný brambor, zelný salátek s cibulkou

154,-Kč

5.

Insalata Senape (směs salátů, polníček, vejce, rajčata, marinovaná vep. panenka, hořčičný dresink, bag.)

162,-Kč