Víkendové polední menu |
||
Polévka: |
||
1. |
Kyjevský boršč se zakysanou smetanou |
48,-Kč |
Hlavní jídla: |
||
2. |
180g Vepřový steak po řecku zapečený balkánským sýrem, julienne salátek, opečený brambor s červenou cibulkou, tzatziki |
164,-Kč |
3. |
Tagliatelle Salvia di Vitello (telecí maso, cuketa, česnek, rajčata, olivový olej, čerstvá šalvěj, parmezán) |
149,-Kč |
4. |
180g Pečená kuřecí roláda s pražskou nádivkou (šunka, vejce, hrášek), mačkaný brambor, zelný salátek s cibulkou |
154,-Kč |
5. |
Insalata Senape (směs salátů, polníček, vejce, rajčata, marinovaná vep. panenka, hořčičný dresink, bag.) |
162,-Kč |