Teodoro ristorante Hostivař - Pondělí 5.11.2018

1.

Žampionový krém s bylinkovými krutony

39,-Kč

2.

160g Gril. kuřecí steak na čerstvých bylinkách se zeleninovým cous-cousem a smetanovou omáčkou

144,-Kč

3.

Spaghetti al Salmone (losos, špenátový list, smetana, česnek, rucola)

138,-Kč

4.

Hrachová kaše s grilovanou klobásou, sázeným vejcem, kys. okurkou a opečenou cibulkou

132,-Kč

5.

Variace trhaných salátů a zeleniny s filírovaným kuřecím masem, koprovým dresinkem a foccaciou

149,-Kč

6.

Malý salátek „Coleslaw“

47,-Kč

7.

Pizza Pancetta e broccoli (smet. základ, mozzarella, anglická slanina, brokolice)

139,-Kč

8.

Pizza Cardinale (rajč. základ, mozzarella, šunka, kukuřice, hermelín)

137,-Kč

9.

Panna cotta s jahodovým pyré

49,-Kč

10.

200g Filírovaná vepřová panenka podávaná na lůžku z dýňového pyré, zelené fazolky ve slanině

207,-Kč