Teodoro ristorante Hostivař - 9.-12.4.2019

Týdenní polední menu

1.

Hráškový krém zjemněný smetanou

  42,-Kč

2.

160g Kuřecí medailonky v pikantním sýrovém těstíčku, bramborová kaše,

domácí salátek „coleslaw“

147,-Kč

3.

Gnocchi Tyrolese

(hovězí nudličky, smetana, hrubozrnná hořčice, č. cibule, česnek, parmezán)

139,-Kč

4.

Lasagne Bolognese (mleté hovězí, pomodoro, česnek, č. víno, mozzarella, parmezán)

146,-Kč

5.

Cous – cous s grilovaným kuřecím masem a středomořskou zeleninou, jemná smetanovo-bazalková omáčka

135,-Kč

6.

Pizza Montagna (rajč. základ, mozzarella, čabajka, salám, červená cibule, beraní rohy)

142,-Kč

7.

Pizza Funghi di speciale (smet. základ, mozzarella, šunka od kosti, žampiony)

139,-Kč

8.

Insalata Molise

(ledový salát, kuřecí maso, jablka, pomeranč, jogurtová zálivka s medem, opeč. bagetka)

156,-Kč