Teodoro ristorante Hostivař - Víkendové polední menu 4.-5.5.2019

1.

Frankfurtská polévka s párkem

  49,-Kč

2.

200g Mleté hovězí biftečky s čerstvým salátkem, vařený brambor / hranolky, tzatziki

164,-Kč

3.

Gnocchi Abruzzo

(listový špenát, anglická slanina, olivy, sušená rajčata, smetana,  parmezán)

157,-Kč

4.

Lasagne Bolognese (mleté hovězí, pomodoro, česnek, č. víno, mozzarella, parmezán)

149,-Kč

5.

160g Vepřové výpečky na černém pivě, červené zelí, variace knedlíků

145,-Kč

6.

Pizza Tre Sapori

(rajčatový základ, mozzarella, klobása, salám, gorgonzola)

148,-Kč

7.

Insalata di Italiano

(směs trhaných salátů, polníček, zelené olivy, gril. kuřecí maso, suš. rajčata, pesto, bagetka)

172,-Kč

8.

Torta al cioccolato - čokoládový brownies dort s malinovou směsí, šlehačka

  56,-Kč