Teodoro ristorante Hostivař - Víkendové polední menu

1.

Pórková polévka s vejcem

  49,-Kč

2.

150g Míchaný hovězí tatarák

(koření, žloutek, cibule, česnek, worchester, 5ks křupavých topinek)

164,-Kč

3.

Spaghetti Napoli con pollo

(kuřecí maso, rajčata, bazalkové pesto, č. cibule, angl. slanina, parmezán)

157,-Kč

4.

180g Zeleninovo-masové karbanátky s bramborovou kaší, kyselá okurka

149,-Kč

5.

Kuřecí stehno na paprice s těstovinou / houskový knedlík

145,-Kč

6.

Pizza Quattro stagioni

(rajčatový základ, mozzarella, šunka od kosti, žampiony, špenát, salám)

148,-Kč

7.

Variace trhaných salátů a čerstvé zeleniny s kuřecím gyrosem, koprovým dresinkem,

čerstvým koprem a česnekovou focacciou

162,-Kč

8.

Čokoládový „brownies dort“ s malinovou omáčkou a šlehačkou

  56,-Kč