Teodoro ristorante Hostivař - Víkendové polední menu

1.

Dýňový krém s kokosovým mlékem a zázvorem

  49,-Kč

2.

160g Grilovaný vepřový steak zapečený balkánským sýrem, opeč. brambor s cibulkou a slaninou, dip

164,-Kč

3.

Gnocchi Sorentina con pollo

(kuřecí, červená paprika, cuketa, olivy, bazalka, česnek, pomodoro, mozz.)

157,-Kč

4.

Hovězí nudličky šuang-si s jasmínovou rýží

(hovězí maso, mrkev, brokolice, chilli, zázvor, sojová omáčka dark, cibule, houby)

149,-Kč

5.

150g Kuřecí řízek s bramborovou kaší, kyselá okurka

145,-Kč

6.

Pizza Carminio

(rajč. základ, mozzarella, šunka od kosti, čerstvá rajčata, parmezán)

148,-Kč

7.

Insalata Nicoise

(směs salátů, tuňák, rajčata, zelené fazolky, olivy, brambora, oliv. olej, bagetka)

162,-Kč

8.

Torta al cioccolato (extra čokoládový brownies dort, šlehačka)

  56,-Kč