Teodoro ristorante Hostivař - Víkendové polední menu

1.

Hovězí vývar s masem, zeleninou a játrovými knedlíčky

  49,-Kč

2.

170g American Burger, americký brambor, dip

(hovězí mleté, opečená slanina, smažená cibulka, kys. okurka,  salát, hořčičný dresink)

164,-Kč

3.

Spaghetti aglio olio e Zucchini

(cuketa, chilli papričky, č. cibule, česnek, oliv. olej, rucola, parmezán)

157,-Kč

4.

160g Smažený kuřecí „Gordon bleu“ (šunka, niva), vařený brambor / hranolky, tatarská omáčka

149,-Kč

 

 

 

6.

Pizza Coppola

(rajč. základ, mozzarella, salám, anglická slanina, vejce, niva)

148,-Kč

7.

Insalata Prosciutto e Melone

(směs salátů, rucola, parmská šunka, meloun cantalupe, balsamico,  cherry rajčátka, brusch.)

162,-Kč

8.

Malý strouhaný okurkový salátek s rajčaty ve sladkokyselém nálevu

  56,-Kč