Teodoro ristorante Hostivař - Víkendové polední menu

1.

Gulášová polévka

  49,-Kč

2.

160g Grilovaný vepřový steak s restovanými žampiony na tymiánu a česneku, americký brambor, jemný dip

164,-Kč

3.

Fusilli Amatriciana di manzo

(hovězí maso, slanina, pomodoro, paprika, olivy, chilli, č. cibule, česnek, parmezán)

157,-Kč

4.

160g Smažené kuřecí prsíčko v panko strouhance se sezamem, bramborová kaše, zelný salátek s mrkví

149,-Kč

5.

Pečené kuřecí stehno na bylinkách s dušenou rýží

145,-Kč

6.

Pizza Cardinale

(rajč. základ, mozzarella, šunka od kosti, kukuřice, hermelín)

148,-Kč

7.

Insalata Salmone

(směs list. salátů, polníček, rajčata, grilované kousky lososa, bazalkové pesto, bagetka)

162,-Kč

8.

Cheesecake s bílou čokoládou a borůvkami

  56,-Kč