Teodoro ristorante Hostivař - VÍKENDOVÉ POLEDNÍ MENU NA TÉMA: "ŘÍZKY“

1.

Špenátová polévka zjemněná smetanou

  54,-Kč

2.

180g Mix mini-řízečků (kuřecí a vepřové medailonky), bramborový salát, citrón

179,-Kč

3.

300g Smažený „XXL“ vepřový řízek z krkovičky s vařeným petrželkovým bramborem a kyselou okurkou

198,-Kč

4.

200g Řízek ,,Milano‘‘ z telecího masa s parmezánem, smažený na přepuštěném másle s italským bramborovým salátem (olivy, č. cibule, sušená rajčata, baby špenát)

230,-Kč

5.

160g Smažený kuřecí „Gordon Bleu“ (šunka od kosti, modrý sýr),

hranolky / vařený brambor, tatarská omáčka

184,-Kč

6.

Torta al cioccolato (extra čokoládový brownies dort s malinovým pyré, šlehačka)

  65,-Kč