Teodoro ristorante Hostivař - VÍKENDOVÉ SPECIALITY NA TÉMA: "Steaky na grilu"

1.

Kyjevský boršč se zakysanou smetanou

  57,-Kč

2.

200g Bistecca di Tacchino - grilovaný krůtí steak sypaný sezamem,

dušenou jarní zeleninou a bramborovým pyré

189,-Kč

3.

200g Bistecca di vitello „Maminha Steak Austrálie“ - grilovaný telecí steak se smetanovými zelenými fazolkami se slaninou a hranolkami crinkle wedges

215,-Kč

4.

200 Bistecca di manzo „Rump Steak Argentina“ - grilovaný hovězí steak s pečenou červenou paprikou, šťouchaným bramborem a demi-glace omáčkou

249,-Kč

5.

200g Bistecca di fianco „Flank Steak Francie CHAROLAIS“ - filírovaný hovězí steak podávaný na sicilských opečených brambůrkách s omáčkou ze zel. pepře           

230,-Kč

6.

200g Bistecca di manzo „Rib eye Steak Argentina“ - grilovaný hovězí steak z vysoké roštěné s restovanými žampiony na tymiánu a hranolkami crinkle frites

265,-Kč

7.

220g Tagliata di manzo - biftečky z hovězí svíčkové s rukolovým salátem s cherry rajčaty, balsamicem a domácí česnekovou bagetkou

320,-Kč