Teodoro ristorante Hostivař - VÍKENDOVÉ POLEDNÍ MENU NA TÉMA: „STŘEDOMOŘSKÉ SPECIALITY“

1.

Italská zeleninová minestrone

  57,-Kč

2.

200g Grilovaný hovězí „Rump Steak Argentina“ se šalvějí na listovém salátu s cuketou a lilkem, opečený brambor, jemný česnekový dip

230,-Kč

3.

Spaghetti Scampi

(krevety, chilli papričky, česnek, bílé víno, šafrán, cuketa, olivový olej, parmezán, rucola)

176,-Kč

4.

180g Grilovaná „Pljeskavica“, zeleninový salátek, ajvar, steakové hranolky

(mleté maso mix, červená cibule, feferonka, petrželka)

185,-Kč

5.

Salátový mix s filírovaným krůtím masem, polníčkem, paprikou, cherry rajčátky, jemnou dijonskou zálivkou a opečenou česnekovou bagetkou

189,-Kč

6.

Domácí italské tiramisu

  54,-Kč