Hostivař - VÍKENDOVÉ POLEDNÍ MENU NA TÉMA: "BBQ"

1.

Silný telecí vývar s masem, krájenou zeleninou a nudlemi

  57,-Kč

2.

180g Kuřecí BBQ špíz (kuřecí maso, angl. slanina, č. cibule, sušené švestky)

s pečenou bramborou v alobalu, zakysaná smetana s petrželkou

189,-Kč

3.

500g Grilovaná kuřecí křidélka „Buffalo“ podávaná s variací dipů, zeleninou (mrkev, řapíkatý celer, okurka), hranolky

175,-Kč

4.

600g Marinovaná vepřová žebírka podávaná s čerstvým listovým

salátkem, stříbrné cibulky, domácí česneková bagetka, dip

230,-Kč

5.

300g Mix gril (kuřecí, vepřové, hovězí) s pečenou paprikou, kukuřičným klasem, steakovými hranolkami a BBQ dresinkem

260,-Kč

6.

Grilovaný ananas s karamelem, mátovým cukrem a vanilkovou zmrzlinou

  95,-Kč