Teodoro ristorante Hostivař - VÍKENDOVÉ POLEDNÍ MENU NA TÉMA: "Španělská kuchyně"

1.

Sopa di frijoles (španělská fazolová polévka s chorizem)

  57,-Kč

2.

250g Chuletas de cerdo al jerez con caramelo líquido (vepřová kotleta na

portském víně a karamelu s ananasem), smažené krokety

189,-Kč

3.

„Paella“ de mariscos

(rýže, mořské plody, kuřecí, krevety, česnek, křupavá zelenina, kurkuma, rucola, citrón)

175,-Kč

4.

Burrito de pollo (pšeničná tortilla, kuřecí maso, kukuřice, červené fazole, cibule,

paprika, cheddar, salsa), hranolky, dip

194,-Kč

5.

Pollo e grano asado

(pečené kuře s rozinkovou omáčkou a opečeným bramborem, listový salátek)

162,-Kč

6.

Melón cantalupo con parma

(směs listových salátů, meloun cantaloupe, plátky parmské šunky, balsamico, rucola)

 179,-Kč

7.

Tagliatelle Carbonara s chorizem, chilli a rozmarýnem

 168,-Kč

8.

Katalánská „Panna-cotta“ s medem a ovocem

   75,-Kč