1. |
Polévka z červené řepy s nokem zakysané smetany – malá ½ porce / velká |
30/42,-Kč |
2. |
200g Grilovaný vepřový steak s omáčkou z portského vína, glazovaná karotka, bramborové pyré |
157,-Kč |
3. |
Risotto di Tacchino (italská rýže carnaroli, krůtí maso, česnek, bílé vino, cuketa, pórek, parmezán) |
142,-Kč |
4. |
Smažený kuřecí „Gordon bleu“ (šunka, modrý sýr), vařený brambor / hranolky, tatarka |
148,-Kč |
5. |
Hrachová kaše s uzeným plátkem, vejcem, kys. okurkou a opečenou cibulkou |
139,-Kč |
6. |
Pizza Maestro (rajč. základ, mozzarella, šunka od kosti, anglická slanina, olivy, pórek) |
145,-Kč |
7. |
Pizza Salsiccia peperoni (rajč. základ, mozzarella, salám, papriková klobása, paprika) |
142,-Kč |
8. |
Směs trhaných salátů, polníček, rajčata, smažené kuřecí stripsy, dip ze zakysané smetany, bagetka |
164,-Kč |
9. |
Panna-cotta s karamelem a ovocem |
56,-Kč |
10* |
200g Plněná vepřová panenka sušeným rajčetem a mozzarellou, gratinovaný brambor s česnekem a smetanou, polníčkový salátek |
230,-Kč |