Teodoro ristorante Hostivař - VÍKENDOVÉ POLEDNÍ MENU NA TÉMA: "Krevety a mořské plody"

1.

Crema di mais con gamberetti (kukuřičný krém s chilli a krevetou)

  57,-Kč

2.

300g Cozze da marinaio 

(slávky, řapíkatý celer, cibule, česnek, feferonka, pomodoro, bílé víno, česneková bagetka)

189,-Kč

3.

Calamáry alá Fritti

(smažené kalámáry v těstíčku s citrónovou majonézou a hranolkami)

215,-Kč

4.

Spaghetti al Mare            

(mořské plody, krevety, chilli papričky, cuketa, česnek, oliv. olej, č. cibule, rajčata, rucola)

179,-Kč

5.

Caesar con Scampi

(římský a ledový salát, grilované krevety, caesar dresink, krutony, cherry rajčata, parmezán)

207,-Kč

6.

Gamberi alla brace 300g                                

(grilované krevety, česnek, bílé víno, olivový olej, chilli, rukolový salátek, česneková bagetka)

265,-Kč

7.

Pizza Frutti di Mare                     

(rajčatový základ, mozzarella, plody moře, bílé víno, petrželka, česnek, citron)

187,-Kč