Teodoro ristorante Hostivař - VÍKENDOVÉ POLEDNÍ MENU NA TÉMA: "Řecké speciality"

1.

Avgolemono (řecká svěží kuřecí polévka ochucená citronem a vejcem)

  57,-Kč

2.

180g Kuřecí „Gyros“ s čerstvou zeleninou, hranolkami a pečeným domácím pita chlebem, tzatziki  

189,-Kč

3.

Musaka al forno

(hovězí mleté ragů, brambory, drcená rajčata, lilek, č. víno, česnek, bešamel, parmezán)

165,-Kč

4.

Pizza La Grecia

(rajč. základ, mozzarella, šunka od kosti, balkánský sýr, černé olivy)

179,-Kč

5.

240g Hovězí mleté biftečky plněné balkánským sýrem s vařeným bramborem a petrželkou, míchaná zelenina ze salátem, tzatziki 

230,-Kč

6.

Velký řecký salát s cizrnou, míchanou čerstvou zeleninou, ledovým salátem, červenou cibulkou, olivami a sýrem feta

175,-Kč

7.

Medovník s vlašskými ořechy

74,-Kč