Teodoro ristorante Hostivař - Víkendové polední menu

1.

Cuketový krém zjemněný smetanou

  57,-Kč

2.

160g Grilované kuřecí prsíčko plněné sušeným rajčetem a mozzarellou na italském krémovém bazalkovém risottu, rucola

184,-Kč

3.

Tagliatelle Veneto

(vepřová panenka, drcená rajčata, listový špenát, česnek, žampiony, parmezán)

162,-Kč

4.

Pečený hermelín v alobalu (šunka, koření, zelenina), vařený brambor /hranolky, pečená červená řepa, tatarská omáčka

149,-Kč

5.

180g Moravský vrabec, bílé zelí, variace bramborového a houskového knedlíku

158,-Kč

6.

750g Grilované vepřové koleno s rozpečenou česnekovou bagetkou, beraní rohy, strouhaný křen, hořčice, listový salátek

230,-Kč

7.

Velký trhaný listový salát s cous-cousem, rucolou, sušenými rajčaty, olivami, bazalkovým pestem a filírovaným kuřecím masem

172,-Kč