Hostivař - Dnešní polední menu

1.

a) Polévka „Gazpacho“ – španělská zeleninová polévka podávaná za studena

b) Polévka ze zelených fazolek, vejcem a opečenou uzeninou

  42,-Kč

2.

160g Grilovaný kuřecí „Gyros“ s čerstvou zeleninou, domácím pita chlebem, hranolky, tzatziki

157,-Kč

3.

Penne Diavola con pollo

(kuřecí maso, chilli, pomodoro, č. cibule, paprika, česnek, parmezán)

145,-Kč

4.

Smažené olomoucké tvarůžky balené v anglické slanině, vařený brambor / hranolky, tatarská omáčka

146,-Kč

5.

Plněné bramborové knedlíky uzeným masem, bílé zelí, restovaná cibulka

142,-Kč

6.

Pizza pollo affumicata di cotto

(smet. základ, mozzarella, kuřecí maso, šunka od kosti, uzený sýr, kukuřice)

149,-Kč

7.

Velký šopský salát

(míchaná čerstvá zelenina, ledový salát, olivový olej, balkánský sýr, červená cibule)

154,-Kč

8.

Malinový cheesecake

  65,-Kč

9*

350g Grilovaná „Pražma královská“, středomořská zelenina, domácí rozmarýnová focaccia, limetka

230,-Kč