Teodoro ristorante Hostivař - Dnešní polední menu

1.

Hrachová polévka s uzeninou a krutóny

  42,-Kč

2.

160g Grilované kuřecí prsíčko, špenátové lůžko, rokforová omáčka,

hranolky / šťouchaný brambor

157,-Kč

3.

Tagliatelle al Tonno picante

(tuňák, chilli, drcená rajčata, olivy, červená cibule, česnek, parmezán)

145,-Kč

4.

350g Pečená kuřecí křidýlka „sweet and chilli“ s dipovou zeleninou, dip, domácí bagetka / hranolky

146,-Kč

5.

180g Vepřové ledvinky na cibulce se slaninou, dušená rýže

142,-Kč

6.

Pizza Venezia

(rajč. základ, mozzarella, šunka od kosti, žampiony, pórek)

149,-Kč

7.

Směs salátů s rucolou, granátovým jablkem, bulgurem, kozím sýrem, řapíkatým celerem a opečenou bagetkou

154,-Kč

8.

Malinový cheesecake

  65,-Kč

9*

200g Gril. hovězí „Flank steak“ s italským lehkým bramborovým salátem (brambory, sušená rajčata, baby špenát, olivy, čevená cibule, vinný ocet, oliv. olej)

230,-Kč