Teodoro ristorante Hostivař - Víkendové polední menu - sobota

1.

Špenátový krém

  57,-Kč

2.

220g Grilovaná kuřecí jehla (žampion, červená cibule, anglická slanina),

hranolky / šťouchaný brambor, americký dresink            

184,-Kč

3.

Mexické kuřecí nudličky, hranolky / jasmínová rýže

(kuřecí maso, fazole červené, cibule, kukuřice, tomato, česnek, chilli papričky)

149,-Kč

4.

180g Smažený holandský řízek, bramborová kaše, stříbrné cibulky

158,-Kč

5.

Směs listových salátů a čerstvé zeleniny se sýrovými nugetkami z hermelínu, dipem a opečenou bagetkou

167,-Kč

6.

370g Gril. vepřový „Texas“ steak na rozmarýnu a česneku, opečený brambor s dipem ze zakysané smetany, kukuřice klas

275,-Kč