Teodoro ristorante Hostivař - Víkendové polední menu

1.

Zelňačka s klobásou

  57,-Kč

2.

160g Smažený kuřecí „Gordon bleu“ (šunka od kosti, modrý sýr), hranolky /

vařený brambor s pažitkou, tatarská omáčka

174,-Kč

3.

Hovězí nudličky šuang-si s jasmínovou rýží / hranolky

(houby, pórek, zázvor, paprika, mrkev, brokolice, tmavá sojová omáčka, chilli paprička)

169,-Kč

4.

Zapečené domácí šunkofleky, kyselá okurka

158,-Kč

5.

Směs trhaných salátů, polníček, rajčata, kuřecí stripsy v kukuřičné krustě, jemně pikantní dresink, opečená bagetka

176,-Kč

 

6.

200g Caesar burger, steakové hranolky, mayo

(grilované kuřecí maso, opečená slanina, ledový salát, caesar dresink, parmezán)

215,-Kč

7.

150g Carpaccio z lososa s pomerančovou omáčkou, červená řepa, polníček, olivový olej extra vergine, opečená italská bruschetta

230,-Kč

8.

Soufflé al cioccolato

(domácí čokoládové soufflé podávané s kopečkem vanilkové zmrzliny a šlehačkou)

  87,-Kč