Teodoro ristorante Hostivař - Víkendové polední menu

1.

Polévka z červené řepy, chilli a zakysanou smetanou

  57,-Kč

2.

200g Grilovaná „Pljeskavica“, zeleninový salátek, hranolky, ajvar

(mleté mix, č. cibule, feferonka, petržel)

184,-Kč

3.

Smažené žampiony s vařeným bramborem, tatarská omáčka

149,-Kč

4.

160g Hovězí svíčková omáčka, variace karlovarského a houskového knedlíku

178,-Kč

5.

Kynuté jahodové knedlíky sypané tvarohem, cukrem a máslem 

dezert 2ks / hlavní chod 5ks

69,-/138,-

6.

Lehký listový salát s uzeným kachním prsíčkem, grilovanou cuketou, cherry rajčátky, rucola a opečená bagetka

176,-Kč

7.

160g Grilovaný lososový filet na citrónovém pepři, bazalková bramborová kaše, lehký polníčkový salátek s cherry rajčátky

215,-Kč