Teodoro ristorante Hostivař - Víkendové polední menu

1.

Pórková polévka s vejcem

  57,-Kč

2.

200g Burger di anatra, batátové hranolky, BBQ dip

(marinované kachní trhané maso, rucola, míchaný salátek s majonézou alá coleslaw)

215,-Kč

3.

Spaghetti Carbonara con pollo

(filírované kuřecí maso, slanina, česnek, žloutek, smetana, parmezán)

159,-Kč

4.

180g Pomalu pečený vepřový špalek na kořenové zelenině a tymiánu se špenátovým štouchaným bramborem

168,-Kč

5.

Směs trhaných salátů s rajčaty a marinovanou vepřovou panenkou v medovo-hořčičném dresinku, bagetka

176,-Kč

6.

150g Míchaný hovězí tatarák

(koření, žloutek, česnek, cibule, worchester, kečup, 5ks topinek)

198,-Kč

7.

200g Grilovaný filet „Halibuta grónského“ s citrusovou omáčkou a opečenou zeleninou, bramborová kaše

219,-Kč