Teodoro ristorante Hostivař - Víkendové polední menu

1.

Gulášová polévka

  57,-Kč

2.

160g Grilované vepřové medailonky z panenské svíčkové s hříbkovou omáčkou, pažitka, steakové hranolky / gratinovaný brambor

184,-Kč

3.

Penne e Bergamo

(krůtí maso, zelené fazolky, pomodoro, smetana, česnek, rucola, parmezán)

172,-Kč

4.

Kuřecí kung-pao nudličky s jasmínovou rýží / steakové hranolky

154,-Kč

5.

180g Domácí sekaná s bramborovou kaší, kyselá okurka

156,-Kč

6.

200g XXL Vepřový řízek z krkovičky s bavorským bramborovým salátem

(brambory se slupkou, kyselá okurka, červená cibulka, olivový olej, hořčice)

195,-Kč

7.

Limetkový cheesecake

  74,-Kč

8.

250g Gamberetti dalla marina (grilované krevety, řapíkatý celer, cibule, česnek, feferonka, pomodoro, bílé víno, česneková bagetka, rucolový salátek)

230,-Kč

Dále nabízíme po celý den všechna jídla z ala-cárte menu s sebou

(pizzy, steaky, polévky, těstoviny, gnocchi, dezerty, saláty, aj.)