Teodoro ristorante Hostivař - Víkendové polední menu

1.

Čočková polévka s párkem

  57,-Kč

2.

160g Smažený kuřecí „Gordon Bleu“ (šunka, niva), tatarská omáčka

vařený brambor / hranolky

164,-Kč

3.

Špenátové tagliatelle s vepřovou panenkou, rokforovou omáčkou, slaninou a parmezánem

162,-Kč

4.

Moravské halušky s uzeným masem a bílým zelím, restovaná cibulka

149,-Kč

5.

160g Maďarský hovězí guláš, houskový knedlík, čerstvá cibulka

158,-Kč

6.

160g Hovězí svíčková omáčka, houskový knedlík, brusinkový terč

165,-Kč

7.

Insalata Roastbeef

(směs salátů, polníček , rajčata, paprika,  hovězí roastbeef, hořčičný dresink, vejce, bagetka)

184,-Kč

8.

Ostružinový cheesecake

  76,-Kč