Teodoro ristorante Hostivař - Víkendové polední menu

1.

160g Grilovaný krůtí steak na barevném pepři, středomořská zelenina, mačkaný brambor s pórkem / hranolkami, dip

184,-Kč

2.

Spaghetti Amatriciana di manzo

 (hovězí maso, slanina, pomodoro, paprika, olivy, chilli, č. cibule, česnek, parmezán)

162,-Kč

3.

Smažený sýrový špíz (eidam, niva, hermelín), vařený brambor/hranolky, tatarka

158,-Kč

4.

180g Mleté masové koule v rajské omáčce, rýže / houskový knedlík

156,-Kč

5.

150g Smažený kuřecí řízek, vařený brambor, citron, tatarka

154,-Kč

 

 

 

 

      SVATOMARTINSKÉ MENU

 

a.

Husí kaldoun se žemlovými knedlíčky

  62,-Kč

b.

Domácí paštika balená ve slanině s brusinkami, polníčkovým salátkem, čekankou a opečenou bruschettou

115,-Kč

c.

Domácí dukátové buchtičky s vanilkovým krémem  (dezert / hlavní chod)

72,-/139,-

d.

425g Svatomartinské pečené husí stehýnko, staročeské červené zelí se švestkami, domácí variace knedlíků (bramborový, houskový, karlovarský)

285,-Kč