Teodoro ristorante Hostivař - Víkendové polední menu

1.

Staročeská česnečka s uzeninou

  57,-Kč

2.

160g Smažené krůtí baby řízečky s domácím bramborovým salátem

164,-Kč

3.

Tagliatelle Salmone

(losos, bazalka, cuketa, česnek, smetana, parmezán)

162,-Kč

4.

Pečené kuřecí stehno s nádivkou a pažitkovým bramborem

149,-Kč

5.

160g Zbojnická hovězí pečeně, houskový knedlík / dušená rýže

158,-Kč

6.

Variace trhaných salátů s grilovanou středomořskou zeleninou, fetaki sýrem, pestem a opečenou bagetkou

172,-Kč

7.

Pizza el Rancho

(rajč. základ, mozzarella, salám, čabajka, cheddar, jalapeňos paprička, cibule)

165,-Kč

8.

200g Royal di manzo Burger, steakové hranolky                           

(hovězí mleté maso, slanina, cheddar, rucola, rajčata, kyselá okurka, mayo, domácí bulka)

245,-Kč

9.

Italské tiramisu

  69,-Kč