Teodoro ristorante Hostivař - Víkendové polední menu

1.

Cuketový krém s tymiánem

  57,-Kč

2.

160g Grilovaný kuřecí steak zapečený slaninou a hermelínem, krokety, tatarská omáčka

164,-Kč

3.

Spaghetti di Roma

(kuřecí maso, tuňák, cuketa, červená cibule, smetana, česnek, parmezán)

165,-Kč

4.

180g Pečená kuřecí roláda (šunka, špenát, vejce), bramborová kaše, salátek

156,-Kč

5.

Plněný paprikový lusk s rajskou omáčkou, houskový knedlík / těstoviny

159,-Kč

6.

Smažený sýr se šunkou, vařený brambor / hranolky, tatarská omáčka

162,-Kč

7.

Insalata Verona

(směs trhaných salátů, čerstvá rajčata, kukuřice, kuřecí maso, jogurtový dresink, bagetka)

174,- Kč

8.

200g Grilovaná vepřová panenka v pepřové krustě, italské krémové houbové risotto s parmezánem

230,-Kč