Teodoro ristorante Hostivař - Polední menu - sobota 2.1.2021

1a.

*Novoroční česnečka s uzeninou, sýrem a krutóny

  45,-Kč

1b.

Staročeská bramboračka s houbami

  42,-Kč

2.

Mexické hovězí burrito, hranolky, zak. smetana

(tortilla, hovězí mleté, paprika, chilli, č. fazole, kukuřice, rýže, č. cibule, pomodoro, cheddar)

167,-Kč

3.

Tagliatelle Vezzano con pollo

(kuřecí maso, hříbky, žampiony, smetana, česnek, parmezán)

156,-Kč

4.

200g Pečený karbanátek s bramborovou kaší, kyselá okurka

149,-Kč

5.

3ks Smažené kuřecí „Kentucky“ paličky obalené v kukuřičné krustě, bramborová kaše, domácí salátek „Coleslaw“

148,-Kč

6.

*Novoroční čočka na kyselo s uzeným masem, vejcem, kyselou okurkou a opečenou cibulkou

152,-Kč

7.

Zapečené francouzské brambory, pečená červená řepa

139,-Kč

8.

Variace trhaných salátů a čerstvé zeleniny se smaženou nivou, dipem a opečenou bagetkou

167,-Kč

9.

Italské tiramisu

 65,- Kč

10.

200g Grilovaný fillet candáta s máslovou zeleninou, bramborovo-hráškové pyré (brokolice, baby karotka, květák, kukuřice)

230,-Kč