Teodoro ristorante Hostivař - Víkendové polední menu

1a.

Česnečka s uzeninou, sýrem a opečenými krutóny

  45,-Kč

1b.

Staročeská bramboračka s houbami

  42,-Kč

2.

160g Grilovaný krůtí steak na roštu se středomořskou zeleninou, šťouchané brambory s cibulkou

167,-Kč

3.

Tagliatelle Vezzano con pollo

(kuřecí maso, hříbky, žampiony, smetana, česnek, parmezán)

156,-Kč

4.

200g Pečený karbanátek s bramborovou kaší, kyselá okurka

149,-Kč

5.

3ks Pečené paličky BBQ, šťouchaný brambor, čerstvý salátek

148,-Kč

6.

*Novoroční čočka na kyselo s uzeným masem, vejcem, kyselou okurkou a opečenou cibulkou

152,-Kč

7.

150g Smažený kuřecí řízek, mačkaný brambor s pórkem, citron, tatarka

149,-Kč

8.

Variace trhaných salátů a čerstvé zeleniny se smaženou nivou, dipem a opečenou bagetkou

167,-Kč

9.

Borůvkový cheesecake

 65,- Kč

10.

200g Grilovaný fillet candáta s máslovou zeleninou, bramborovo-hráškové pyré, citron (brokolice, baby karotka, květák, kukuřice)

230,-Kč