Teodoro ristorante Hostivař - Víkendové polední menu

1.

Pórková polévka s vejcem

  57,-Kč

2.

200g Grilovaná vepřová krkovička se žampionovo-smetanovou omáčkou, americký brambor, kukuřice klas

174,-Kč

3.

Penne Fiorentina

(vepřová panenka, pomodoro, smetana, česnek, brokolice, parmezán)

165,-Kč

4.

Pečená krůtí roláda (šunka, uzený sýr, vejce), bramborová kaše, listový salátek

156,-Kč

5.

Sečuánské kuřecí nudličky s jasmínovou rýží / hranolky

(kuřecí nudličky, houby, mrkev, pórek, zázvor, tm. sojovka, červená paprika, pórek, chilli)

149,-Kč

6.

Pizza Colosseo

(rajč. základ, mozzarella, kuřecí maso, anglická slanina, listový špenát, červená cibule)

162,-Kč

7.

150g Smažený kuřecí řízek, mačkaný brambor s pórkem, tatarka, citron

154,- Kč

8.

Caesar salát

(římský a ledový salát, kuřecí maso, opečená slanina, krutony, caesar dresink, parmezán)

168,-Kč