Teodoro ristorante Hostivař - Víkendové polední menu

1.

Drůbeží vývar s masem, zeleninou a fritátovými nudlemi

  57,-Kč

2.

160g Grilované kuřecí prsíčko se sezamem, cuketové lůžko, šťouchaný brambor / steakové hranolky, dip

174,-Kč

3.

150g Smažený kuřecí řízek v panko strouhance, vařený brambor, tatarská omáčka, kyselá okurka

159,-Kč

4.

160g Hovězí svíčková omáčka na smetaně, brusinky, houskové knedlíky

162,-Kč

5.

300g Pečené kuřecí paličky „sweet and chilli“, bramborová kaše, mrkvový salátek

154,-Kč

6.

Insalata Salmone

(směs listových salátů, polníček, rucola, cherry rajčata, grilované kousky lososa, bazalkové pesto, limetka, opečená bruschetta)

187,-Kč

7.

Pizza Coppola

(rajč. základ, mozzarella, salám, anglická slanina, vejce, niva)

165,-Kč

8.

400g Grilovaný vepřový „Texas“ steak na rozmarýnu a česneku, opečený farmářský brambor (anglická slanina, klobása, červená cibule), dip

230,-Kč