Teodoro ristorante Hostivař - Víkendové polední menu

1.

Frankfurtská polévka s párkem

  57,-Kč

2.

160g Kuřecí prsíčko plněné sušeným rajčetem a mozzarellou na italském krémovém bazalkovém risottu s hráškem, rucola

174,-Kč

3.

Penne Veneto

(vepřová panenka, drcená rajčata, listový špenát, česnek, žampiony, parmezán)

165,-Kč

4.

Hovězí nudličky šuang-si s jasmínovou rýží

(hovězí nudličky, brokolice, mrkev, zázvor, chilli papričky, paprika, pórek, dark sojovka)

159,-Kč

5.

180g Babiččina sekaná s bramborovou kaší, kyselá okurka

154,-Kč

6.

160g Smažená vepřová jatýrka, šťouchaný brambor, tatarská omáčka

162,-Kč

7.

Směs trhaných salátů s polníčkem, paprika, grilovaný hermelín s brusinky, opečená bagetka

178,-Kč

8.

Pizza Ricardo

(smet. základ, mozzarella, anglická slanina, listový špenát, červená cibule)

163,-Kč

9.

200g Grilovaná vepřová panenka se švestkovou omáčkou, šťouchaný brambor se slaninou a pórkem, vídeňská cibulka

230,-Kč