Teodoro ristorante Hostivař - Víkendové polední menu

1.

Mrkvový krém se zázvorem

  57,-Kč

2.

160g Grilovaný kuřecí steak s francouzským zeleninovým ratatouille, pečený brambor ve slupce se zakysanou smetanou

184,-Kč

3.

Penne con Pollo e broccoli

(kuřecí maso, brokolice, smetana, česnek, niva, parmezán)

165,-Kč

4.

180g Opečená vinná klobása s vařeným bramborem, hořčice

149,-Kč

5.

160g Hovězí kostky na česneku, špenát, bramborový knedlík

158,-Kč

6.

180g Smažený holandský řízek / Smažený kuřecí řízek, bramborová kaše, kyselá okurka

156,-Kč

7.

Insalata Palamita

(variace salátů, tuňák, vejce, kukuřice, zelené fazolky, červená cibule, brambory, bagetka)

174,-Kč

8.

Medovník

  65,-Kč