Teodoro ristorante Hostivař - Víkendové polední menu

1.

Kuřecí vývar s masem, zeleninou a nudlemi

  57,-Kč

2.

160g Smažené kuřecí stripsy s bramborovou kaší a domácím salátem coleslaw

164,-Kč

3.

Spaghetti Primavera

(cherry rajčata, česnek, bazalkové listy, olivový olej, olivy, mozzarella)

158,-Kč

4.

200g Pečený karbanátek s mačkaným bramborem, kyselá okurka

156,-Kč

5.

Špekové knedlíky s uzeným masem, bílé zelí, restovaná cibulka

149,-Kč

6.

450g Grilovaná kuřecí křidýlka podávaná s dipovou zeleninou

(mrkev, řapíkatý celer, okurka), hranolky / opečená bagetka, česnekový dip

165,-Kč

7.

Insalata Roastbeef

(směs salátů, polníček , rajčata, paprika,  hovězí roastbeef, hořčičný dresink, vejce, bagetka)

187,-Kč

8.

150g Míchaný hovězí tatarák

(koření, chilli, žloutek, česnek, cibule, worchester, kečup, 5ks topinek)

189,-Kč