Teodoro ristorante Hostivař - Dnešní polední menu

1.

Indická polévka s červenou čočkou a zázvorem

  42,-Kč

2.

160g Grilované vepřové medailonky se švestkovou omáčkou, šťouchaný brambor s pórkem, opečená anglická slanina

157,-Kč

3.

Spaghetti Aglio olio e secchi

(sušená rajčata, česnek, chilli papričky, olivový olej, parmezán, rucola)

146,-Kč

4.

Pikantní masový kotlík v domácím bramboráku / hranolky

(kuřecí, vepřové, feferonka, chilli, klobása, slanina, cibule, paprika, pomodoro)

149,-Kč

5.

Gratinovaná zelenina (brokolice, květák, baby karotka, kukuřice) sýrem, vařený brambor, jemný dip

148,-Kč

6.

180g Pečený hovězí špalek na víně a kořenové zelenině, bramborové pyré

156,-Kč

7.

Pizza Balcos

(rajč. základ, mozzarella, šunka od kosti, kukuřice, čerstvá rajčata)

152,-Kč

8.

Pizza Andalu

(raj. základ, mozzarella, kuřecí maso, červená cibule, jalapeňos papričky, parmezán)

154,-Kč

9.

160g Smažený kuřecí „Gorden bleu“ (šunka, niva), bramborová kaše, salátek

149,-Kč

10.

Směs listových salátů a čerstvé zeleniny, smažené cibulové kroužky v těstíčku, dip, opečená domácí bagetka

167,-Kč

11.

Malinový cheesecake

 65,- Kč

12.

150g Míchaný hovězí tatarák

(koření, chilli, žloutek, česnek, cibule, worchester, kečup, 5ks topinek)

189,-Kč