Teodoro ristorante Hostivař - Víkendové polední menu

1.

Špenátový krém zjemněný smetanou

  57,-Kč

2.

160g Grilované vepřové medailonky z panenky s hříbkovou omáčkou, steakové hranolky / šťouchaný brambor se slaninou a pórkem

174,-Kč

3.

Gnocchi Bolognese

(mleté hovězí ragů, červené víno, česnek, pomodoro, parmezán)

162,-Kč

4.

Smažené sýrové duo (eidam, hermelín), vařený brambor / hranolky, tatarka

156,-Kč

5.

180g Mleté masové koule v rajské omáčce, dušená rýže / houskový knedlík

149,-Kč

6.

150g Smažený kuřecí řízek, mačkaný brambor s pórkem, tatarka, citron

154,-Kč

7.

200g Grilovaný fillet candáta s máslovou zeleninou, bramborovo-hráškové pyré, citron (brokolice, baby karotka, květák, kukuřice)

230,-Kč

8.

Kokosová panna-cotta s malinovým pyré

  72,-Kč