Teodoro ristorante Hostivař - Víkendové polední menu

1.

Drůbeží vývar s masem, zeleninou a kapáním

  57,-Kč

2.

160g Vídeňský vepřový steak se sázeným vejcem, smaženou cibulkou,

americký brambor, dip

174,-Kč

3.

Spaghetti Polpette

(hovězí masové kuličky, rajčatová omáčka, bazalka, česnek, parmezán)

158,-Kč

4.

3ks Pečené kuřecí paličky „sweet and chilli“, bramborová kaše, salátek

156,-Kč

5.

160g Hovězí guláš, houskové knedlíky / domácí bramboráčky, čerstvá cibulka

162,-Kč

6.

150g Smažený kuřecí řízek, mačkaný brambor s pórkem, tatarka, citron

154,-Kč

7.

Pizza Romana

(rajč. základ, mozzarella, šunka od kosti, artyčoky, černé olivy)

167,-Kč

8.

Variace trhaných salátů s grilovanou středomořskou zeleninou, fetaki sýrem, pestem a bagetkou

172,-Kč

9.

160g Caesar burger, steakové hranolky, mayo

(kuřecí maso, opečená slanina, ledový salát, rajče, caesar dresink, parmezán, domácí bulka)

230,-Kč