Teodoro ristorante Hostivař - Víkendové polední menu

1.

Česnečka se slaninou, sýrem a krutóny

  57,-Kč

2.

160g Grilovaný vepřový steak s restovanými žampiony na tymiánu, česneku a demi-glase omáčkou, šťouchaný brambor s pórkem, opečená anglická slanina

174,-Kč

3.

Spaghetti aglio olio e secchi

(sušená rajčata, česnek, chilli papričky, olivový olej, parmezán, rucola)

158,-Kč

4.

Smažené olomoucké tvarůžky balené v anglické slanině, hranolky / vařený brambor, tatarská omáčka

162,-Kč

5.

160g Hovězí rajská pečeně, houskový knedlík / těstovina

154,-Kč

6.

Pizza Patata

(smet. základ, mozzarella, anglická slanina, brambory, cibule, rozmarýn)

165,-Kč

7.

150g Smažený kuřecí řízek, mačkaný brambor s pórkem, tatarka, citron

154,-Kč

8.

Variace trhaných salátů, polníček, rajčata, grilované kuřecí prsíčko, dip ze zakysané smetany a bylinkové krutóny

167,-Kč

9.

Pivní čokoládový sachr s višněmi a šlehačkou

  72,-Kč