Teodoro ristorante Hostivař - Dnešní polední menu

1.

Dýňový krém s kokosovým mlékem

  42,-Kč

2.

160g Grilované krůtí medailonky s italským lehkým bramborovým salátem (brambory, sušená rajčata, baby špenát, olivy, čevená cibule, vinný ocet, oliv. olej)

158,-Kč

3.

Spaghetti al Tonno

(tuňák, č. cibule, pórek, olivy, česnek, smetana, ricota, mascarpone, parmezán)

154,-Kč

4.

Pečené kuřecí stehno na šalvěji s bramborovou kaší

149,-Kč

5.

200g Karbanátek s mačkaným bramborem, vídeňská cibulka, kys.okurka

148,-Kč

6.

160g Hovězí plátky na divoko s dušenou rýží

156,-Kč

7.

Pizza Spinaci e pollo

(rajč. základ, mozzarella, kuřecí maso, listový špenát, zakysaná smetana)

152,-Kč

8.

Pizza Toscana bianca

(smet. základ, mozzarella, šunka od kosti, hermelín, vejce)

154,-Kč

9.

160g Smažený kuřecí „Gordon bleu“ (šunka, niva), bramborová kaše, salátek

149,-Kč

10.

Velký listový salát s cous-cousem, rucolou, sušenými rajčaty, olivami, bazalkovým pestem a filírovaným kuřecím masem

167,-Kč

11.

3ks Domácí lívance s borůvkovou směsí, vanilkovým krémem, sypané cukrem

  65,- Kč

12.

200g „Beef and chicken“ s francouzským zeleninovým ratatouille, opečené brambůrky grenaille s parmezánem

230,- Kč