Teodoro ristorante Hostivař - Víkendové polední menu

1.

Polévka s červené řepy s nokem zakysané smetany

  57,-Kč

2.

160g Grilovaný kuřecí steak se středomořskou zeleninou, šťouchaný brambor s jarní cibulkou / hranolky

174,-Kč

3.

Tagliatelle Sorentina di tacchino

(krůtí maso, červená paprika, cuketa, olivy, bazalka, česnek, pomodoro, mozzarella)

158,-Kč

4.

Cous-cous all Gamberetti

(gril. krevety na chilli, víně a česneku, kurkuma, cuketa, cherry rajčátka, bazalka, cous-cous)

165,-Kč

5.

180g Babiččina sekaná s bramborovou kaší, kyselá okurka

154,-Kč

6.

Pizza Piemonte

(rajč. základ, mozzarella, anglická slanina, listový špenát, hříbky)

162,-Kč

7.

Směs trhaných salátů a čerstvé zeleniny se smaženými kuřecími nugetkami, dresink, domácí bagetka

174,-Kč

8.

Domácí jahodové knedlíky s tvarohem, máslem a sypané moučkovým cukrem

(dezert / hlavní chod)

72,-/139,-