Teodoro ristorante Hostivař - Víkendové polední menu

1.

Italská rajčatová polévka s mozzarellou a bazalkovým pestem

  57,-Kč

2.

180g Vepřový „Hot Dog“, steakové hranolky, zelný salátek, dip

(domácí bulka, trhané pomalu pečené vepřové maso, jemně sekané zelí, bbq marináda)

174,-Kč

3.

Risotto funghi

(italská krémová rýže carnarolli, hříbky, žampiony, česnek, máslo, parmezán)

158,-Kč

4.

Pečená kuřecí rolovaná roláda se suš. rajčaty a mozzarellou, bramborová kaše

162,-Kč

5.

*160g Koprová omáčka s hovězím masem, houskový knedlík

*100g Koprová omáčka s hovězím masem, vejcem a vařeným bramborem

*Koprová omáčka s vejcem 2,5ks a vařeným bramborem

156,-Kč

6.

Pizza Verdi

(smet. základ, mozzarella, cuketa, listový špenát, česnek, bazalka)

162,-Kč

7.

150g Smažený vepřový řízek s mačkaným bramborem, tatarka, kyselá okurka

154,-Kč

8.

Velký listový salát s marinovaným kachním prsíčkem na medu a pomerančích, s grilovanou cuketou, cherry rajčátky, rucolou a  opečenou bagetkou

186,- Kč

9.

Mangový cheesecake

  72,- Kč