Teodoro ristorante Hostivař - Dnešní polední menu

1.

Fazolová polévka z červených fazolí s uzeninou

  42,-Kč

2.

160g Kuřecí prsíčko na špenátovém lůžku s rokforovou omáčkou a šťouchaným bramborem se šunkou a pórkem / hranolky

158,-Kč

3.

Spaghetti Napoli con pollo

(kuřecí maso, rajčata, bazalkové pesto, č. cibule, angl. slanina, parmezán)

154,-Kč

4.

Křupavý zeleninový wok s kuřecím masem, jasmínová rýže /  hranolky

149,-Kč

5.

Smažené růžičky z květáku, vařený brambor s pažitkou, tatarská omáčka

148,-Kč

6.

160g Hovězí guláš, houskové knedlíky / domácí bramboráčky, čerstvá cibulka

156,-Kč

7.

Pizza Fiorenzina

(smet. základ, mozzarella, kuřecí maso, žampiony, hermelín)

152,-Kč

8.

Pizza Salame affumicata

(smet. základ, mozzarella, salám, uzený sýr, červená cibule)

154,-Kč

9.

150g Smažený kuřecí řízek, mačkaný brambor s pórkem, tatarka, citron

149,-Kč

10.

Insalata Molise

(variace salátů, kuřecí maso, jablko, pomeranč, jogurtovo-medový dresink, bagetka)

167,-Kč

11.

„Red Velvet Cake“ neboli červený dortík s mascarpone

  65,- Kč

12.

200g Grilovaný telecí steak „Maminha“ podávaný na zelených fazolkách, gratinovaný brambor se smetanou a parmezánem

230,- Kč