Teodoro ristorante Hostivař - Dnešní polední menu

1.

Staročeská bramboračka

  42,-Kč

2.

160g Grilovaný kuřecí špíz (paprika, cibule, slanina), steakové hranolky, am. dres.

158,-Kč

3.

Penne con polo e zucchini

(kuřecí maso, smetana, cuketa, pórek, česnek, parmezán)

154,-Kč

4.

180g Pečená sekaná se slaninou, vařený brambor, hořčice, čerstvá cibulka

149,-Kč

5.

Jemné krůtí soté, jasmínová rýže / hranolky

(krůtí nudličky, pórek, paprika, žampiony, česnek, smetana)

148,-Kč

6.

160g Štěpánská hovězí pečeně s dušenou rýží / houskový knedlík

156,-Kč

7.

Pizza Salami e funghi

(rajč. základ, mozzarella, salám, žampiony, oregano)

152,-Kč

8.

Pizza Pulcinela

(rajč. základ, mozzarella, kuřecí maso, anglická slanina, vejce, beraní rohy)

154,-Kč

9.

150g Smažený kuřecí řízek, mačkaný brambor s pórkem, tatarka, citron

149,-Kč

10.

Variace trhaných salátů a čerstvé zeleniny se smaženými kuřecími stripsy, dipem a opečenou bagetkou

167,-Kč

11.

Domácí jablečno-hruškový štrúdl z listového těsta a vanilkovým pudinkem

  65,- Kč

12.

200g Grilovaný hovězí „Flank steak Charolais“ se středomořskou zeleninou, opečený brambor, česnekový dip

230,- Kč