Teodoro ristorante Hostivař - Víkendové polední menu

1.

Hovězí vývar s masem, zeleninou a nudlemi

  56,-Kč

2.

160g Smažené vepřové medailonky v pivním těstíčku, bramborová kaše,

zelný salátek s křenem

178,-Kč

3.

Spaghetti Carbonara con pollo

(kuřecí maso, anglická slanina, špetka smetany, žloutek, parmezán)

162,-Kč

4.

150g Buritto, hranolky, zak. smetana

(rozpečená tortilla plněná kuřecím masem, č. fazole, cheddar, kukuřice, jalapeňos, cibule, rýže)

159,-Kč

5.

180g Pečený hovězí špalek na červeném víně a kořenové zelenině, domácí bramborová pyré

164,-Kč

6.

Pizza Don Corleone

(smet. základ, mozzarella, prosciutto, suš. rajčata,  černé olivy)

185,-Kč

7.

150g Smažený kuřecí řízek, mačkaný brambor s pórkem, tatarka, citron

154,-Kč

8.

Směs trhaných salátů s rajčaty a marinovanou vepřovou panenkou v medovo-hořčičném dresinku, opečená bagetka

176,- Kč

9.

Italské tiramisu

  72,- Kč