Teodoro ristorante Hostivař - Víkendové polední menu

1.

Italská zeleninová minestrone s parmezánem

  57,-Kč

2.

160g Grilované kuřecí prsíčko na bylinkách se zeleninovým cous-cousem, jemná smetanová omáčka

178,-Kč

3.

Tagliatelle Arabiata di vitello

(telecí maso, červená paprika, lilek, chilli, drcená rajčata, česnek, parmezán)

164,-Kč

4.

Italské krémové dýňové risotto s pomalu pečenou trhanou kachnou, rucola

195,-Kč

5.

160g Hovězí pečeně na česneku, sekaný špenát, bramborové knedlíky

167,-Kč

6.

Osso-bucco

(pečené telecí maso na kořenové zelenině a červeném víně, bramborové pyré)

230,-Kč

7.

Insalata di Salmone affumicato

(směs trhaných salátů, cherry rajčata, rucola, marinovaný losos, vejce, koprový dresink, domácí bruschetta)

175,- Kč

8.

Domácí mrkvový dortík s citrónovým krémem

  65,- Kč

9.

Torta al cioccolato (čokoládový dortík s granitou z lesního ovoce)

  79,- Kč